lauantai 30. heinäkuuta 2016

Ihana

Ystäväni asuu Kalasatamassa ja jo parin vuoden ajan olen aina hänen luonaan käydessäni pistänyt merkille kyltit Ihana-kahvilasta ja halunnut käydä siellä. Nyt se vihdoinkin tapahtui.

Ihanaan on noin kilometri Kalasataman metroasemalta. Matka muistuttaa erehdyttävästi Walking deadin päähenkilöiden taivallusta Terminus-nimiseen paikkaan. Apocalyptisissä maisemissa kuljimme luottavaisesti eteenpäin seuraten kylttejä, jotka lupasivat perillä olevan jotain ihanaa. Kaikki sarjaa katsoneet tietävät mitä heitä lopussa oikeasti odotti, mutta meillä oikeasti oli jotakin löytämisen arvoista matkan päässä.

Ihana on todellakin ihana. Kahvila sijaitsee kontissa, josta ei ulkopäin arvaisi miten hurjan söpö se on sisältä. Myytävänä on kaikenlaista herkullista suolaisesta ja makeaan. Näköala merelle on rauhoittavan kaunis. Sitä voi ihailla joko tavallisesta tuolista tai säkkituolista tai jopa riippumatosta. Jopa bajamaja on kivoin ja tuoksuvin, missä olen ollut. Kahvila on lisäksi lapsi- ja koiraystävällinen. Tarjolla on lapsille lainattavaksi leluja ja hiekkalaatikko.

Ihanan kahvitteluhetken jälkeen voi lähteä kävelylle tai rannalle läheistä uutta siltaa pitkin Mustikkamaalle. Täydellinen kesäpäivän ohjelma.


Ihana näköala
Ihanat, joilla on hyvä meinki

Ihana riippukeinu
Ihania kakkuja hauskan kontin sisälläEi kommentteja:

Lähetä kommentti