lauantai 11. heinäkuuta 2015

Täydellinen päivä


Hakuna Matatan vuokrauspiste
Tänään oli täydellinen päivä täynnä ihanaa yhdessäoloa äidin kanssa omassa kotikaupungissani turistia leikkien.

Aloitimme Töölönlahdelta, josta olin varannut meille suppauslaudat tunniksi. Lähtöpaikka oli rennon letkeä Hakuna matata, jossa laudan vuokraus maksoi 15e/h/lautta. Tuuli koetteli tasapainoamme, vaan ei hylännyt lautta jalkojamme.

Retken jälkeen. Kuvassa maineikas alukseni,
jolla haastoin luonnon voimat

Töölönlahti oli niin kaunis, että jatkoimme sen ihailua vielä Sinisen huvilan kahvilasta käsin fetajuustopiirakan voimin.

Myös piirakka on tässä kuvassa, mutta masussa.

Voimaa tankanneina kävelimme Kaisaniemen kasvitieteelliseen puutarhaan, jonka paras juttu on satumaiset jättilumpeet, jotka eivät ole vain kauniita, vaan myös täyttä terästä. Ne ovat nimittäin selvinneet talvisodastakin. Silloin putosi pommi kasvihuoneen katon läpi ja kaikki muut kasvit kuolivat kylmyyteen, paitsi veden alle jääneet jättilumpeiden siemenet (plus yksi toinen kasvi, mutta en muista mikä, argh).
Sitten herkuttelua Kitchin vegeburgerilla ja lopuksi marjatartaletti Fazerilta. Päivän kruunasi yhden parhaista ystävistäni viesti: hän on saanut töitä Suomesta ja muuttaa vihdoinkin tänne. En voisi olla onnellisempi vaikka beatlesit nousisivat kuolleista ja pitäisivät minulle privaesityksen meidän olohuoneessa.

Tartalettia ja kokista. Nammmmm...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti