Ohje on mukailtu tältä sivulta, mutta tässä vielä teille suomeksi käännettynä eurooppalaisilla mitoilla.
vähän alle 5 dl keitettyä parsakaalia (puristele vettä pois niin paljon kuin pystyt)
2 munaa
vähän alle 5 dl raastettua mozzarellaa
vähän alle 2,5 dl raastettua cheddaria
1 valkosipulin kynsi raastettuna
Sekoita kaikki ainekset hyvin yhteen ja painele sitten isoksi ympyräksi leivinpaperilla peitetylle pellille. Paista 225 asteessa n. 15-20 minuuttia eli kunnes pohja on ruskettunut ja kupliva. Ota sen jälkeen pitsa pois, laita haluamasi täytteen ja pistä vähäksi aikaa takaisin uuniin, että päällisetkin paistuvat. Minun pitsassani oli mozzarellaa, tomaatteja, herkkusieniä ja rucolaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti