perjantai 5. syyskuuta 2014

Kotona lepäämässä

Olen edelleenkin kipeä. Tylsää. Ehkä oma vika, kun ei minusta ollut sairastamaan viime viikonlopun jälkeen, vaikka lauantaina oli parhaimmillaan 39 astetta kuumetta ja sunnuntaina taas reippaasti alilämpöä. Menin silti maanantaina töihin, koska inhoan olla poissa. Ensin vaikuttikin, että olo kohenee, mutta eilen tuli taas romahdus ja oli pakko ottaa sairaslomaa. Nyt on kuitenkin parempi tilanne kuin viime viikonloppuna, vaikka päätä jomottaa ja flunssa on melkoinen, sillä kuumetta on vähemmän ja ruokahalukin lähes normaali. 

Olen niin väsynyt olemaan liikkumatta. Tänä viikonloppuna oli lauantaina tarkoitus lähteä Pyhtäälle seikkailupuisto Siriukseen, mutta se jää nyt pois. Ensi viikolla on mutajuoksu ja toivon kovasti, että pääsisin osallistumaan siihen. Muuten blogini on vaarassa muuttua kertomuksiksi kokeiluista ja tapahtumista, joihin en mennyt. Olisipa ainakin hieman erilainen blogi täällä lukemattomien blogien viidakossa.

Onneksi saa silti sairastaa ihanassa seurassa. Iskä haki minut Porvooseen lapsuuden kotiin sohvalle makoilemaan. Tällä viikolla oli veljeni syntymäpäivä, joten äiti oli laittanut aivan älyttömän hyvää ruokaa. Varsinkin noita alla olevia suippopaprikaveneitä suosittelen kokeilemaan.

Tarvitset: 
Suippopaprikoita
Hunajaa
Sipulia
Soijarouhetta
Sieniä
Vuohenjuustoa
Juustoraastetta
Minitomaatteja

Paista pannulla hunajassa sipulia, sieniä (esim. herkkusieniä tai kanttarelleja) ja soijarouhetta. 
Laita sitten tekemäsi seos puolitettujen ja siemenistä puhdistettujen paprikoiden sisään. Päälle vielä vuohenjuustokuutioita, siivutettuja minitomaatteja sekä juustoraastetta. Lopuksi uuniin 175 asteeseen kunnes paprikat ovat pehmeitä.

Katso nyt, miten komeita ovat.

Söimme myös muun muassa muikkuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti